петък, 30 ноември 2007 г.

Eва Херцигова ще пробва леглото на Стоичков

Ева Херцигова ще дойде днес в София.Тя пристига след обяд в столицата.Топмоделът се слави не само с красота си, но и с интелект.
Тя е в компанията на Каролин Груоси-Шойфеле - съсобственик и вицепрезидент на "Шопар".Двете дами носят и най-новата фирмена колекция, която е толкова уникална и скъпа, че няма да я оставят и ще си я занесат обратно.
Ева първо ще пръска чар и сексапил при откриването на бутика на световноизвестната ювелирна компания срещу Народното събрание, а по-късно и на вечерята във Военния клуб. Херцигова и Шойфеле ще се срещнат и с Бойко Борисов. Кметът напоследък намира някой и друг свободен час, за да побъбри със световните знаменитости, които акостират тук и сега. В маратона ще се изфукаме пред гостенките и с тракийското златно съкровище.
Ева Херцигова и Каролин Шойфеле ще се настанят в панорамните апартаменти на грандхотел "София", от чиито тераси панорамата е към цяла София и половината Витоша. Манекенката ще спи в леглото на Стоичков - покоите бяха кръстени на Модерния ляв в традицията на големите вериги в жанра.

Няма коментари: