неделя, 4 май 2008 г.

Сара Джесика Паркър предлага дрехи за 9 долара

Макар на пръв поглед Сара Джесика Паркър да не изглежда като човек, който ще е привърженик на дизайнерското облекло за масите, 43-годишната актриса се е заела с революция в областта на дизайнерското облекло, като иска да предостави името си на серия от облекла, чиято цена е едва 9 долара.

Роклята, която неотдавна актрисата облече за премиерата в Ню Йорк е една от над хиляда продукта в нейната колекция Bitten за веригата магазини Steve & Barry.

Сред тях има джинси, жакети, рокли, фланелки, кашмирени джъмпъри, обувки и бельо. Всичко това ще се продава за 9 долара.

Веригата магазини Steve & Barry беше създадена през 1985 от Стив Шор и Бари Превър.

Те започнаха с дребен бизнес, но скоро стигнаха до идеята да привлекат известни личности, които да помагат за продажбата на евтини дизайнерски дрехи. Това стана преди две години.

Steve & Barry's няма он-лайн магазин и не предлага дори старомодните поръчки на дрехи по телефона. Но популярността им помогна да изградят мрежа от 264 магазина в 37 щата на САЩ, включително един в Манхатън.

Двамата собственици твърдят, че успяват да запазят ниските цени, като наемат площ в изпаднали в криза супермаркети, където плащат нисък наем и произвеждат стоките си в евтини места като Китай, Индия и Мадагаскар.

След като Сара Джесика Паркър се захвана с веригата Steve & Barry през миналата година, към нея се присъединиха и други звезди като Винъс Уилямс и известният сърфист Леърд Хамилтън.

kafene.net

Няма коментари: